1. Szakmai nap 2020

Képzéseinket SZAKMAI NAPOK keretében tervezzük bővíteni (a Szakmai napok egyelőre átalakítás, átszervezés alatt állnak, indulás:min. 25 fő jelentkező esetén). Terveink:

TIPIKUS PROBLÉMÁK - ATIPIKUS MEGOLDÁSOK

Jó gyakorlatok a Zöld Kakasból - interaktív szakmai műhely pedagógusok és segítő szakemberek számára.

Vannak gyerekek, akikkel valahogy mindenki nehezen boldogul. A Zöld Kakas Líceum több, mint húsz éve foglalkozik a „zűrös” középiskolásokkal, s újabban az általános iskolás korosztállyal is. A tapasztalatokat gyűjtve kutatja, miben mások ők, mint a többiek, és milyen apró dolgokon múlik, hogy megtaláljuk velük a közös hangot. Kerényi Mari és Kerényi Kata kutatási eredményeiken és személyes tapasztalataikon keresztül adnak útmutatót az ún. ZK-diákok világába, gyakorlati megoldásokat mutatva a nehéz helyzetekre. Gondolatébresztő közös töprengésre, az „önmagához mért fejlődés szerinti” egyéni értékeléshez, tanórai és egyéb differenciált megsegítéshez ötletadó, testreszabható játékokra invitálják az egynapos workshop résztvevőit.

 

Néhány idézet, bevezetésképpen:

A különlegességek mindig, minden korban a többség problémáját jelezték előre.
Dr. Gyarmathy Éva: Diszlexia a digitális korszakban. 
Műszaki Könyvkiadó, 2012.

Akik hisznek a figyelemhiány zavar létezésében, azok általában a hibás géneket okolják, akik pedig nem hisznek benne, a szülőket hibáztatják a tünetekért.
Dr Máté Gábor: Szétszórt elmék.
Libri Kiadó, 2018.

A képzés kódszáma: LG-0001
A képzés időtartama: 8 óra (1 nap)
A továbbképzés célcsoportja: gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, tanár, pszichológus, felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens, pedagógiai munkát segítő szakemberek

A szakmai nap időpontja Budapesten: átalakítás, átszervezés alatt (a szükséges létszám megléte esetén: min.25 fő)
A szakmai napra jelentkezési határidő: legkésőbb a képzés megkezdése előtt 3 nappal
A szakmai nap helyszíne: átalakítás, átszervezés alatt


A képzés részvételi díja Budapesten:  /fő


Részletes információk a résztvevői tájékoztatóban olvashatók.


Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, elküldésével lehet: logopedia.tanfolyam@gmail.com.


A jelentkezési lapon a számlacímet kérjük pontosan feltüntetni, munkahelyi támogatás esetén az intézményi vezetővel és a fenntartóval egyeztetni!
Az előzetes jelentkezés a pontos számlacím későbbi megjelölése esetén is érvényes!

A tanfolyam a szükséges létszám (min. 20 fő) megléte esetén vidéken is indítható (1 alkalom, a képzést megrendelők igénye szerinti napokon).


A képzés részvételi díja Budapesten (min.20 fő résztvevő esetén):  10.000.-Ft./fő


További információk, Résztvevői tájékoztató és Jelentkezési lap vidéki szervezés esetén: a logopedia.tanfolyam@gmail.com email-címen lesz kérhető!


Vidéki képzés indítása esetén előzetes érdeklődését előjegyzésbe vesszük, az induló képzésről e-mailen tájékoztatót küldünk!

A Szakmai nap indítható pl. Szakmai napokon, Szakmai heteken, Nevelőtestületi értekezletek keretében is!

Honlapunkon folyamatosan újítjuk az információkat a különböző helyszíneken szerveződő képzésekről, kérjük, kísérje figyelemmel! Köszönjük!

A Szakmai nap nem akkreditált pedagógus-továbbképzési program, a 277/1997. (XII.22.) sz. Kormányrendelet 5. § (3) bekezdés d) pontja szerint a hétévenkénti továbbképzés teljesítésébe beszámítható.

Webáruház készítés