A DISZKALKULIA PEDAGÓGIAI VIZSGÁLATA - 2018/19

TERÁPIA RELEVÁNS MÉRÉS-DIAGNOSZTIKA

A képzés célja: 
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők a vizsgálóeljárás elméleti hátterének birtokában, a gyakorlatban is hasznosítható ismereteket szerezzenek a Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálata felvételéhez. A résztvevők általános és lényegi ismeretekkel rendelkezzenek a fejlődési diszkalkulia és a számolásban résztvevő kognitív rendszerek összefüggéseiről, a szakirodalom tükrében.

Ismerjék meg az óvodásoknak és kisiskolásoknak készült vizsgálóeljárás koncepcióját, alapelveit, felépítését, célját, eszközeit, felvételének és kiértékelésének módját. Legyenek tisztában a mérés és az értékelés lényegi szempontjaival, a pedagógiai vizsgálatban rejlő terápia-relevancia lehetőségeivel. A gyakorlat jegyében oktatófilmek, esetismertetések segítségével, kooperatív munkaformákkal és egyéni megfigyeléseken keresztül szerezzenek tapasztalatokat a diszkalkulia ill. a matematikatanulási nehézség felismerésében: a hibaelemzésben, a kapott eredmények értelmezésében, valamint a fejlesztés megtervezésében. Cél, hogy olyan ismeretek, technikák birtokába kerüljenek a résztvevők, amelyeket a szakszolgálati diagnosztikai és terápiás munkában is, illetve a matematika tanórákon és a fejlesztő foglalkozásokon is hasznosítani tudnak az 5-10 éves korú egyéni bánásmódot igénylő gyermekeknél.

 

A képzés alapítási engedélyének nyilvántartási száma:27282-91/2016/KOIR
A képzés nyilvántartási száma: A/8599//2016.
Iktató szám: PED/404-1/2016 
A képzés kódszáma: LG-03 
A képzés időtartama: 30 óra (3 nap)
A továbbképzés célcsoportja: gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, óvodapedagógus, tanító, tanár, pszichológus


Részletes információk résztvevői tájékoztatóban (PDF) olvashatók.
Jelentkezni a jelentkezési lap (Word formátum) kitöltésével és a diplomamásolat elküldésével lehet: logopedia.tanfolyam@gmail.com
A jelentkezési lapon a számlacímet kérjük pontosan feltüntetni, munkahelyi támogatás esetén az intézményi vezetővel és a fenntartóval egyeztetni!

Az előzetes jelentkezés a pontos számlacím későbbi megjelölése esetén is érvényes!


A továbbképzés időpontjai Budapesten (3 nap):2019.09.07, 09.14, 09.28.(3 szombati nap) 
A tanfolyamra jelentkezési határidő: 2019. 09. 03.
A továbbképzés helyszíne:. Mozgásjavító Általános Iskola és EGYMI, 1145 Budapest, Mexikói út 59-60., „Medgyes-terem” (II.em.)


A képzés részvételi díja Budapesten: 40.000.-Ft/fő

 

Képzés indul a 2018/19. tanévben, Veszprémben: 2019. 06.24.(hétfő), 06.25. (kedd), 06.26. (szerda).

Érdeklődését várjuk, jelentkezését előjegyzésbe vesszük: logopedia.tanfolyam@gmail.com

 

Honlapunkon folyamatosan újítjuk az információkat a különböző helyszíneken szerveződő képzésekről, kérjük, kísérje figyelemmel! Köszönjük!

 

Kedvezmények (adott képzésen csak egy kedvezmény vehető igénybe):

A képzés kedvezményes részvételi díja Budapesten területileg 3 fő együttes jelentkezése esetén: 35.000.-Ft/fő

Két évre visszamenőleg bármely akkreditált tanfolyamunkon való részvétel esetén Budapesten és vidéken a következő képzés részvételi díjából 5000.-Ft/fő kedvezményt adunk!A képzéshez kapcsolódóan a Logopédia Kiadó gondozásában megjelent - a pedagógiai szakszolgálatok vizsgálati protokolljában használatos - DPV vizsgáló csomag jogszabály-módosítást követő, második, javított változata (2017), valamint az E-DPV szűrőanyag (2019), amelyeket honlapunkon megtekinthet és megrendelhet.

A DPV vizsgáló csomag és az E-DPV szűrőeljárás a Logopédia Kiadónál megrendelhető!

Webáruház készítés