A DISZKALKULIA PEDAGÓGIAI VIZSGÁLATA - 2019/20

TERÁPIA RELEVÁNS MÉRÉS-DIAGNOSZTIKA

A képzés célja: 

A résztvevők - online felületen is biztosított képzési segédanyagok felhasználásával - alapismereteket szereznek a fejlődési diszkalkulia és a számolásban részt vevő kognitív rendszerek összefüggéseiről, a szakirodalom tükrében. Megismerik a Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálatának koncepcióját, tulajdonságait és alapelveit, a mérés és az értékelés lényegi szempontjait, a pedagógiai vizsgálatban rejlő terápia-relevancia lehetőségeit. Ismereteket kapnak a DPV óvodások és kisiskolások számára készült tesztváltozatainak analógiás felépítéséről, az életkori elvárások és az értékelési módok összefüggéseiről. A résztvevők oktatófilmek elemzésével páros és csoportmunkában gyakorolják a megfigyelést és a jegyzőkönyv-vezetést, hibaelemzést és értékelést, az értékelő táblázat kitöltését, a diagnózis felállítását, a számolási hibák hátterében rejlő eltérő funkciók felismerését, és a beavatkozás lehetséges területeinek meghatározását.

 

A képzés alapítási engedélyének nyilvántartási száma:27282-91/2016/KOIR
A képzés nyilvántartási száma: A/8599//2016.
Iktató szám: PED/404-1/2016 
A képzés kódszáma: LG-03 
A képzés időtartama: 30 óra (3 nap)
A továbbképzés célcsoportja: gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, óvodapedagógus, tanító, tanár, pszichológus


Részletes információk résztvevői tájékoztatóban (PDF) olvashatók.
Jelentkezni a jelentkezési lap (Word formátum) kitöltésével és a diplomamásolat elküldésével lehet: logopedia.tanfolyam@gmail.com
A jelentkezési lapon a számlacímet kérjük pontosan feltüntetni, munkahelyi támogatás esetén az intézményi vezetővel és a fenntartóval egyeztetni!

Az előzetes jelentkezés a pontos számlacím későbbi megjelölése esetén is érvényes!


A továbbképzés időpontjai Budapesten (3 nap): A 2020. évi képzés időpontjai az országos járványra vonatkozó előírások értelmében átszervezés alatt állnak.  
A tanfolyamra jelentkezési határidő: legkésőbb a képzés megkezdése előtt 3 nappal
A továbbképzés helyszíne:. Mozgásjavító Általános Iskola és EGYMI, 1145 Budapest, Mexikói út 59-60., „Medgyes-terem” (II.em.)


A képzés részvételi díja Budapesten: 40.000.-Ft/fő

 

A tanfolyam a szükséges létszám (min. 20-25 fő) megléte esetén, vidéken is indítható (3 alkalom, a képzést megrendelők igénye szerinti napokon).

Képzések indul: a 2019/20. tanévben: Debrecen (3 nap): A 2020. évi képzés időpontjai az országos járványra vonatkozó előírások értelmében átszervezés alatt állnak.

helyszín: 4024 Debrecen, Budai Ézsaiás u 2.

További képzések vidéki helyszínen: szervezés alatt! 
A képzés részvételi díja kihelyezett helyszínen: 45.000.-Ft/fő
További információk, Résztvevői tájékoztató és Jelentkezési lap a  logopedia.tanfolyam@gmail.com email-címen kérhető!

 

Bármely helyszínen tervezett képzés indítása telefonos egyeztetést igényel: 30/418-9467

 

Honlapunkon folyamatosan újítjuk az információkat a különböző helyszíneken szerveződő képzésekről, kérjük, kísérje figyelemmel! Köszönjük!

 

Kedvezmények (adott képzésen csak egy kedvezmény vehető igénybe):

A képzés kedvezményes részvételi díja Budapesten területileg 3 fő együttes jelentkezése esetén: 35.000.-Ft/fő

Két évre visszamenőleg bármely akkreditált tanfolyamunkon való részvétel esetén Budapesten és vidéken a következő képzés részvételi díjából 5000.-Ft/fő kedvezményt adunk!A képzéshez kapcsolódóan a Logopédia Kiadó gondozásában megjelent - a pedagógiai szakszolgálatok vizsgálati protokolljában használatos - DPV vizsgáló csomag jogszabály-módosítást követő, második, javított változata (2017), valamint az E-DPV szűrőanyag (2019), amelyeket honlapunkon megtekinthet és megrendelhet.

A DPV vizsgáló csomag és az E-DPV szűrőeljárás a Logopédia Kiadónál megrendelhető!

Webáruház készítés