A MATEMATIKATANULÁS ZAVARAI (DISZKALKULIA) - 2020/21

Tisztelt tanfolyami érdeklődők!

 

A vírushelyzet miatt a: 
A matematikatanulás zavarai (diszkalkulia) képzés ONLINE formában krül megrandezésre.
Logopédia Kiadó 

 

FEJLESZTÉS, TERÁPIA

A képzés célja: 

A köznevelés rendszerében hangsúlyos elvárás a pedagógusokkal szemben a sajátos nevelési igény/tanulási nehézség preventív felismerése és az integrált, differenciáló, fejlesztő szemléletű nevelés-oktatás. A tanfolyam betekintést nyújt a legfrissebb szakirodalmak ismertetésén keresztül a diszkalkulia kialakulásának háttértényezőibe. Ennek tükrében a résztvevők megismerkedhetnek az óvodáskori és az iskoláskori tünetekkel. A diagnosztikus és megfigyelési szempontok birtokában a tanfolyam gyakorlati segítséget nyújt a pedagógusoknak abban, hogy a matematikatanulási zavarral küzdő gyermekekre, tanulókra minél korábban felfigyelhessenek. Információkat kapnak arról is, hogy a jogszabályok mely paragrafusai vonatkoznak a diszkalkuliás gyermekek, tanulók oktatására-nevelésére. A célzott terápia részletes bemutatása lehetővé teszi a pedagógusok számára, hogy az egyéni terápiás szükségleteknek megfelelően a diszkalkuliás gyermekekkel saját képességeik figyelembe vételével foglalkozhassanak. A képzés gyakorlati részében oktatófilmekkel, esetismertetésekkel, módszertani eszközbemutatóval, online felületen is biztosított fejlesztő anyagokkal, valamint saját élményű tapasztalatokon keresztül csoportmunkában sajátíthatják el a komplex fejlesztési, differenciálási lehetőségeket.

A képzés alapítási engedélyének nyilvántartási száma: 27282/161/2016
Iktató szám: PED/623-1/2016
A képzés kódszáma: LG-01
A képzés időtartama: 30 óra (3 nap)
A továbbképzés célcsoportja: gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, tanító, tanár, pszichológus, felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens


Részletes információk a résztvevői tájékoztatóban (PDF) olvashatók.


Jelentkezni a jelentkezési lap (Word formátum) kitöltésével és a diplomamásolat elküldésével lehet: logopedia.tanfolyam@gmail.com.
A jelentkezési lapon a számlacímet kérjük pontosan feltüntetni, munkahelyi támogatás esetén az intézményi vezetővel és a fenntartóval egyeztetni!
Az előzetes jelentkezés a pontos számlacím későbbi megjelölése esetén is érvényes!

A továbbképzés időpontja Budapesten: A 2020. évi képzés időpontjai az országos járványra vonatkozó előírások értelmében átszervezés alatt állnak.
A tanfolyamra jelentkezési határidő: legkésőbb a képzés megkezdése előtt 3 nappal
A továbbképzés helyszíne: 


A képzés részvételi díja Budapesten: 40.000.-Ft/fő

 

A tanfolyam a szükséges létszám (min. 20-25 fő) megléte esetén vidéken is indítható (3 alkalom, a képzést megrendelők igénye szerinti napokon).

Érdeklődését várjuk, jelentkezését előjegyzésbe vesszük: logopedia.tanfolyam@gmail.com

A továbbképzés időpontja ONLINE: 2021.03.26-27-29. (péntek, szombat, hétfő)

A tanfolyamra jelentkezési határidő: legkésőbb a képzés megkezdése előtt 3 nappal
A továbbképzés helyszíne: ONLINE

A képzés részvételi díja kihelyezett helyszínen: 45.000.-Ft/fő


További információk, Résztvevői tájékoztató és Jelentkezési lap a logopedia.tanfolyam@gmail.com email-címen kérhető!

 

Kedvezmények (adott képzésen csak egy kedvezmény vehető igénybe):


A képzés kedvezményes részvételi díja Budapesten területileg 3 fő együttes jelentkezése esetén: 35.000.-Ft/fő

Két évre visszamenőleg bármely tanfolyamunkon való részvétel esetén Budapesten és vidéken a következő képzés részvételi díjából 5000.-Ft/fő kedvezményt adunk!

Webáruház készítés