A MATEMATIKATANULÁS ZAVARAI (DISZKALKULIA) - 2020/21

Tisztelt tanfolyami érdeklődők!

 

A vírushelyzet miatt a: 
- 2020. október 03-november 07-ig tartandó A diszlexia megelőzése - az értő olvasás előkészítése...c. képzés időpontjait sajnos későbbre kell halasztani, amelyért elnézést kérünk!
Ennek ellenére részvételi szándékát kérjük, továbbra is jelezze e-mailen, és előjegyzésbe vesszük, és a képzésen szeretettel várjuk! 
- A Budapesti helyszínnel szerveződő A matematikatanulás zavarai és a Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálata (DPV) c. képzésünk tervezett 2021. évi időpontjait is csak később tudjuk pontosítani.Kérjük, hogy érdeklődését, ill. jelentkezését a logopedia.tanfolyam@gmail.com email-címen jelleze, örömmel fogadjuk részvételi szándékát, köszönjük!
 
 Amint pontos információkkal rendelkezünk a képzésekkel kapcsolatban, azonnal értesítjünk  a Tisztelt Kollégákat a pontos időpontokról és a helyszínről. Türelmüket és megértésüket nagyon köszönjük! 
Logopédia Kiadó 

 

FEJLESZTÉS, TERÁPIA

A képzés célja: 

A köznevelés rendszerében hangsúlyos elvárás a pedagógusokkal szemben a sajátos nevelési igény/tanulási nehézség preventív felismerése és az integrált, differenciáló, fejlesztő szemléletű nevelés-oktatás. A tanfolyam betekintést nyújt a legfrissebb szakirodalmak ismertetésén keresztül a diszkalkulia kialakulásának háttértényezőibe. Ennek tükrében a résztvevők megismerkedhetnek az óvodáskori és az iskoláskori tünetekkel. A diagnosztikus és megfigyelési szempontok birtokában a tanfolyam gyakorlati segítséget nyújt a pedagógusoknak abban, hogy a matematikatanulási zavarral küzdő gyermekekre, tanulókra minél korábban felfigyelhessenek. Információkat kapnak arról is, hogy a jogszabályok mely paragrafusai vonatkoznak a diszkalkuliás gyermekek, tanulók oktatására-nevelésére. A célzott terápia részletes bemutatása lehetővé teszi a pedagógusok számára, hogy az egyéni terápiás szükségleteknek megfelelően a diszkalkuliás gyermekekkel saját képességeik figyelembe vételével foglalkozhassanak. A képzés gyakorlati részében oktatófilmekkel, esetismertetésekkel, módszertani eszközbemutatóval, online felületen is biztosított fejlesztő anyagokkal, valamint saját élményű tapasztalatokon keresztül csoportmunkában sajátíthatják el a komplex fejlesztési, differenciálási lehetőségeket.

A képzés alapítási engedélyének nyilvántartási száma: 27282/161/2016
Iktató szám: PED/623-1/2016
A képzés kódszáma: LG-01
A képzés időtartama: 30 óra (3 nap)
A továbbképzés célcsoportja: gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, óvodapedagógus, tanító, tanár, pszichológus, felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens


Részletes információk a résztvevői tájékoztatóban (PDF) olvashatók.


Jelentkezni a jelentkezési lap (Word formátum) kitöltésével és a diplomamásolat elküldésével lehet: logopedia.tanfolyam@gmail.com.
A jelentkezési lapon a számlacímet kérjük pontosan feltüntetni, munkahelyi támogatás esetén az intézményi vezetővel és a fenntartóval egyeztetni!
Az előzetes jelentkezés a pontos számlacím későbbi megjelölése esetén is érvényes!

A továbbképzés időpontja Budapesten: A 2020. évi képzés időpontjai az országos járványra vonatkozó előírások értelmében átszervezés alatt állnak.
A tanfolyamra jelentkezési határidő: legkésőbb a képzés megkezdése előtt 3 nappal
A továbbképzés helyszíne: 


A képzés részvételi díja Budapesten: 40.000.-Ft/fő

 

A tanfolyam a szükséges létszám (min. 20-25 fő) megléte esetén vidéken is indítható (3 alkalom, a képzést megrendelők igénye szerinti napokon).

Érdeklődését várjuk, jelentkezését előjegyzésbe vesszük: logopedia.tanfolyam@gmail.com

Képzés indul a 2020/21. tanévben: 

További képzések vidéki helyszínen: Győr (3 nap)

Helyszín: 9025, Győr, Márvány u 4. , Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat

A továbbképzés időpontja (3 nap): 

2020. augusztus 25. (kedd), szeptember 04. (péntek), szeptember 05. (szombat)

és

2020. október 09. (péntek), 10.(szombat), 17.(szombat)


A képzés részvételi díja kihelyezett helyszínen: 45.000.-Ft/fő


További információk, Résztvevői tájékoztató és Jelentkezési lap a logopedia.tanfolyam@gmail.com email-címen kérhető!

 

További képzések vidéki helyszínen: szervezés alatt!  


Érdeklődését előjegyzésbe vesszük, az induló képzésről e-mailen tájékoztatót küldünk!

Honlapunkon folyamatosan újítjuk az információkat a különböző helyszíneken szerveződő képzésekről, kérjük, kísérje figyelemmel! Köszönjük!

 

Kedvezmények (adott képzésen csak egy kedvezmény vehető igénybe):


A képzés kedvezményes részvételi díja Budapesten területileg 3 fő együttes jelentkezése esetén: 35.000.-Ft/fő

Két évre visszamenőleg bármely tanfolyamunkon való részvétel esetén Budapesten és vidéken a következő képzés részvételi díjából 5000.-Ft/fő kedvezményt adunk!

Webáruház készítés