Építsünk beszédet! + Színezőfüzet

ÚJ
Építsünk beszédet! + Színezőfüzet
Építsünk beszédet! + Színezőfüzet
Építsünk beszédet! + Színezőfüzet
Építsünk beszédet! + Színezőfüzet
3 255 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Ez a Színező-beszéltető füzet az „Építsünk beszédet!” c. beszédindító terápia gyakorló anyaga, amely kedves, gyermekközeli képekkel segíti a logopédiai tanácsadáson, foglalkozásokon tanultak otthoni gyakorlását. Használatával nem csak a módszeresen felépített terápia szakember által hatékonyan irányított gyakorlása, hanem az örömteli, cselekedtető otthoni tanulás is megvalósítható.

A gyakorlás első fázisában javasolt tárgyakkal, majd képekkel végezni a beszédfejlesztést. Jelen kiadvány a képekkel történő absztrakciós szintet képviseli.

Javasoljuk, hogy a beszédértés és a passzív szókincs fejlesztéséhez a gyermek először egyeztesse a hallott szót a képpel, majd az ismétlések segítségével fokozatosan közelítsen az önálló szóhasználathoz a gyakorlás. Kezdetben két kép közül válasszon a gyermek, majd az elemszámot fokozatosan bővítsük.

Fontos, hogy az otthoni gyakorlás a terápiás órán látottakra, a logopédus instrukcióira épüljön!

Igen nagy motivációt jelent a tanulás során, ha az életkori sajátosságnak megfelelően, a grafomotorium fejlesztésével (színezés, vágás) is összekötjük a tanulást. A beszéd és a cselekedtetés segíti a bevésést, az aktív szókincs bővülését, ezáltal mindenképpen sikerélményhez juttat!

Adatok
Cikkszám
1133
Termék státusza
ÚJ    
Webáruház készítés