E-DPV 2-4. Szakmai nap

SZAKMAI NAP

keretében 5 órás bemutató előadás a Diagnosztikai Előszűrő eljárás a Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálatának felvételéhez (E-DPV 2-4.) témában

 

E-DPV 2-4. Szakmai nap tartalma:

A résztvevők a Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálatának (DPV) előzetesen megszerzett általános és alapismereteinek birtokában lényegi információkat szereznek:

  • általános iskola felső tagozatától (középfokú oktatáson át) felnőttkorig (minden iskolatípusban) alkalmazott Diagnosztikai Előszűrő eljárás a Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálatának felvételéhez mérőanyagról,
  • az E-DPV 2-4. tesztváltozatok analógiás felépítéséről, főbb területeiről, ill. a mérés és értékelés fő szempontjairól (részletesen a 4/II. és 8/II-9/I., II. vizsgáló anyagok alapján, esetismertetéseken keresztül).

Célja: A résztvevők a DPV általános és lényegi ismereteinek birtokában tájékozottak legyenek a két diagnosztikai mérőanyag alkalmazási feltételeiben, az E-DPV 2-4. tesztváltozatok koncepciójában, analógiás felépítésében, főbb mérési egységeiben és értékelési szempontjaiban.

Célcsoportja: A specifikus tanulási zavar (diszkalkulia) jelzőtüneteinek felismerésében, ezáltal megelőzésében/korrekciójában résztvevő segítő szakemberek (pl. pszichológus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, óvodapedagógus, tanító, tanár, felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens).

JELENTKEZÉS FELTÉTELE:

LOGOPÉDIA KKT „A Diszkalkulia Pedagógiai Vizsgálata 1-2.” pedagógus-továbbképzés sikeres elvégzése, vagy azzal egyenértékű ismeretek megléte.

Összóraszáma: 5 óra

Helyszíne: Zoom felület (Zoom Workplace , frissített Zoom)

Időpontja: 2024. május 25. (szombat), 9.00-kb.13.30 óráig                                   

Részvételi díj: 7.000.- Ft.

Fizetés: átutalással/csekken, a jelentkezési lapon megadott számlacím alapján megküldött számlaszámra!

 

Részletes információk a résztvevői tájékoztatóban (PDF) olvashatók.
Jelentkezni a jelentkezési lap (Word formátum) kitöltésével és a diplomamásolat elküldésével lehet: logopedia.tanfolyam@gmail.com.
A jelentkezési lapon a számlacímet kérjük pontosan feltüntetni, munkahelyi támogatás esetén az intézményi vezetővel és a fenntartóval egyeztetni!
Az előzetes jelentkezés a pontos számlacím későbbi megjelölése esetén is érvényes!

A SZAKMAI NAP keretében 5 órás bemutató előadáson VALÓ RÉSZVÉTEL IGAZOLÁS KIADÁSÁVAL ZÁRUL.

Igazolás kiadásának feltétele: a foglalkozás minimum 90 %-án való részvétel.

Igazolás kiadója: LOGOPÉDIA KIADÓ KKT., 1165 Budapest, Csinszka u 3.

A Szakmai nap keretében 5 órás bemutató előadáson való részvételt a 277/1997. Korm. rendelet 5.§ (3) bekezdése alapján a munkáltató a hétévenkénti pedagógus-továbbképzési kötelezettség teljesítésébe beszámíthatja.

A képzéshez ajánlott az E-DPV 1-2. és E-DPV 3-4. mérőanyagokat beszerezni, és a képzésre elhozni! Megrendelhető: Logopédia Kiadó (www.logopediakiado.hu)

Felhívjuk a figyelmet, hogy az online Szakmai nap résztvevői számára a témához kapcsolódó fejlesztő anyagok, a Számolás 1-4. munkatankönyv-család 15% KEDVEZMÉNNYEL, össz. br. 8.175.- Ft.-ért (+postaköltség) rendelhető meg! (A kedvezmény a postaköltséget nem érinti!)

Webáruház készítés